Chrome Pointer

SNART!

   Det enda jag taggar mer för än den kommande SSO-hösten är Pokémon: Let's Go!. Jag brukar alltid köpa båda versionerna som släpps av ett Pokémon-spel, men jag tror jag håller mig till bara en version denna gång och det blir Let's Go, Eevee!. Ekonomin med höga lån tillåter inte en massa extrautgifter mer än nödvändigt...
   Anledningen till att jag väljer Eevee över Pikachu är helt enkelt för att jag älskar Eevee så mycket, även om det helt klart kommer leda till en svårare playthrough. Jag har ändå spelat Pokémon i över tio år, nog ska jag klara att spela igenom Kanto med en Eevee som leder mitt team?
 
   Den här videon släpptes idag och jag blir mer och mer hypad inför det kommande släppet. Gud vad fint allt är! Är så glad att jag kunde investera i ett billigt Switch i början av sommaren, kommer bli så värt då jag väl får utforska det här spelet.
 


Smulan

Åh nej! Nu blev jag också taggad! Gick från att typ missat det här spelet. Eller jag har vetat om det men knappt kollat eller läst något om det till att bli.... I need this in my life!

Och såg ju också att de verkar grunda sig på original spelen!!! (De allra första då man möter brock, Misty, Lt. Surge etc)

Och så sjukt fint också! o.O Ja, jag ska köpa det här! Det vet jag nu!

Avi

Åh, har inte hört något om detta spel :O
Måste haa *-*

Sandy

Ska så skaffa Eevee!!!! :D Har längtat så länge efter det här spelet :)

Men ja ekonomin är alltid ett problem. Så många bra spel kommer ut nu i år också X...X

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.