Chrome Pointer

Sämsta hoppningen i hästspel - ever

   Jag gillar ju spelet Horse Life 2 och har flitigt postat bilder därifrån genom åren, men jösses vilket askasst system de har för hoppning! Du måste alltid ha en specifik gångart mot hinder av olika typer, och du hoppar genom att klicka på båda musknapparna medan du måste styra med piltangenterna. Hur oergonomiskt?! Hade ju varit snäppet bättre att kunna styra med WASD och musen, men nope. Kan inte fatta att utvecklarna tyckte det var en bra idé att använda datormusen. Vad är det för fel på ett hederligt gammalt mellanslag?
 
   Slut på dagens rant!
 
    Bild från Horse Life 2


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.