Chrome Pointer

ONSDAG!

   Glad Maya
 
   Idag är jag lika taggad som Maya Dew är på ovanstående bild! Dels är det onsdag vilket innebär kul grejer med Star Stable (och en grej ska jag snacka mer om då jag kan skriva mer, kan knappt vänta), dels ska jag idag för första gången på över ett år träffa en av mina favorithästar! Hon blev pensionerad från stallet där jag jobbar helger/somrar i början av förra hösten och nu under sommaren hörde hennes nya ägare av sig och frågade om jag ville rida till hästen och hålla lite lektioner för dem. Eeeh JA! Så idag ska jag äntligen få krama på hästis igen efter att ha trott att jag aldrig skulle se henne igen för bara ett år sedan. LYCKAN! ♥
 
   Hoppas ni får en fin onsdag, jag kommer hem väldigt sent idag och kommer inte kunna skriva mer. Jag kommer dock ha annat att snacka om senare i veckan!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.