Chrome Pointer

Måndagmorgon

   Jag har ju varit borta i helgen och startade den med två asgrymma ridpass på en häst jag älskar att rida och en häst jag brukar tycka är hemskt svår, sedan avslutade jag helgen med att rida båda två en gång till och båda två kändes halta så fort som jag började trava. Den ena hade vrickat till sig rejält i hagen strax efter ridpass nummer ett och den andra var det lite oklart om... Suck. Blev inte mycket till ridhelg i slutänden! Sen var det trassel med tågen då jag skulle hem så resan tog mycket längre tid än tänkt. Snörpligt avslut men en överlag otroligt rolig helg!
 
   Jag kommer ha MYCKET att göra den här veckan men målet är att börja arbeta på priserna till min senaste Instagramtävling redan idag, direkt efter jobbet. Sen måste jag börja med lite nya videoinspelningar eftersom videobiblioteket är helt tomt, och jag måste animera mitt nya intro till min svenska kanal eftersom det engelska redan är klart och det kommer börja användas inom någon vecka. Det är sjukt kul då projekten faller på plats, men det är så mycket jobb innan det!
   Ny video på min engelska YouTube landade igår, ny på svenska kanalen kommer i morgon. Om jag hinner har jag en unboxingvideo jag skulle vilja få ut också... kanske läge att ta semester bara för att jag ska hinna klippa videor? x)
 
   Bild från Harry Potter & the Half-Blood Prince


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.