Chrome Pointer

Kul slump

   "Hello, Penny!"
 
   Nu spelar jag faktiskt inte Hogwarts Mystery alls för stunden för jag pallar inte med alla tidsgränser och dylikt, men jag har lite bilder kvar från spelet. En sak som jag inte har nämnt än men som jag tycker är lite kul är att den populära Hufflepuffaren med dubbla flätor heter Penny... och som ni vet är ju det namnet på mitt extrakonto på Star Stable, det som jag använder för att spela in SSO Ride Through. Eller ja, hon heter ju Penelope, men jag har kallat henne för Penny sedan dag 1. Och hon har också dubbla flätor. Dock är hon inte blond, min Penny, men man kan ju inte få allt! Lustigt var det ändå, tycker jag.
  
   Esme och Penny 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.