Chrome Pointer

Jag behöver köpa fler hästar

   Esme och Dragonite
 
   Ett av mina stora problem med Star Stable är hur fina hästar som finns i spelet, haha. Älskar 99% av dem (smaken är som baken och man måste inte gilla ALLT) men jag är en sån som typ får lite dåligt samvete för att köpa pixelhästar och sen inte "använda dem" nog då jag spelar. Hur knäppt? Det är ju inte som att de har känslor. Dock så känns de ofta levande på ett sätt! Och jag är en samlare så jag vill ha typ alla bara för att de finns tillgängliga.
   Just nu suktar jag efter den bruna Trakehnaren, den är precis i min smak. Perfekt färg, säger jag som egentligen inte är jätteförtjust i bruna hästar ;)
 
   Har ni någon häst ni verkligen är sugna på att skaffa er just nu?
 
   Esme och Arwen


Dasha Coldhall

Ohja! Många. Men den jag mest vill ha är en av pintoaraberna vid Goldspurs. Anledningen till att jag inte köpt den är helt enkelt för att jag aldrig har råd med att köpa den, jag har tillräckligt mycket SC sedan så kommer det en ny häst som jag kanske inte ens vill ha men som jag vill testa att rida på.
Btw! Min pappas häst heter Arwen! ^^

Clemence

Så många! Den apelkastade trakhenaren som ska heta Firnen, bruna connemaran som ska heta Meteorice, trakhenaren eller pintoaraben som e svartskäck - den skulle heta Pingaly i sådana fall! Problemet är att jag aldrig har starcoins xD

Alva Lionrock

Har du döpt Arwen efter Arwen i The lord of the rings? Har äntligen orkat börja kolla igenom de där filmerna så har bara tänkt på det som ett fint namn innan;)

Svar: Yes!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Nja, inte riktigt faktiskt! Jag tycker om många hästar och om jag hade obegränsat med SC finns det många jag skulle vilja köpa, men jag väntar nog mest på fler Trakehner-färger, och jag behöver levla... x)

Rebecca Dragonstream

Alla Trakehnerna. Så himla fina allihopa! Har dock typ inga sc.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.