Chrome Pointer

Horsez

   Detta gamla härliga spel har jag inte spelat på JÄTTELÄNGE - och anledningen är för att jag hade lite problem med det på min förra dator. Efter att jag skaffade mig en extra datorskärm (vilket jag hade under ett antal år nu) så trasslade spelet iom att om man råkade dra datormusen utanför den designerade datorskärmen och klicka så tabbades spelet ner och gick inte att öppna upp igen. Jag försökte spela igenom spelet på nytt ett antal gånger men fick ge upp till slut - det var mockningen som saboterade allt, eftersom man måste använda sig mycket av datormusen där. Nu har jag kommit på ett klumpigt men fungerande life hack; om jag BARA svänger till höger så kommer datormusen hamna i rätt kant av skärmen och det finns inget felaktigt att klicka på, hehe. Det blir lite stressande att spela pga av det, men jag vill så gärna spela spelet igen och kanske dela med mig av det på min engelska YouTube-kanal (för det vore rätt kul att kunna diskutera om spelet på engelska också; jag spelade ju in det på svenska för några år sedan) så jag tänkte att jag kunde koppla ur ena skärmen medan jag spelar. Får se om det blir till verklighet, det är ju ändå lite av ett projekt att klättra in bakom datorn och börja tråckla med sladdar...
 
   Hade ändå glömt hur roligt det här spelet är. Hästskötseln är jag fortfarande inget fan av, men jag gillar verkligen all spelets ridning. Jag tror till och med att jag äntligen börjar hitta timingen i terrängritten då man spurtar på i extra snabb galopp, haha, det tog ju vara typ elva år innan jag begrep hur man skulle göra!
 
   Horsez


April

Borde det inte räcka med att gå in på bildskärmsinställningar och välja att endast visa på en skärm? :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.