Chrome Pointer

Halveffektivt

   Jag är i ett mellanläge där jag har sjukt mycket att göra men ingen energi till att ta tag i det, hehe. (Jag har åtminstone storstädat lägenheten idag, yay me!) Just idag har jag tagit tummen ur och redigerar en video jag spelade in typ i juli som jag bara inte har pallat ta tag i, men nu är det banne mig på tiden. Tänkte langa ut den på min globala YouTube-kanal i morgon och sen är det skönt att ha den ur världen. Har FORTFARANDE lite grafik jag vill fixa till mina topplistevideor, men jag tror att det bara är en grej kvar nu...
 
   Sen är det ju vinnarredigeringarna jag håller på med! Nummer 1 är helt klar, lineart är klar till nummer 2. Det ska bli fokus i veckan, men mitt videobibliotek ekar fortfarande tomt och behöver fyllas på. Eeeeeeeh... Det kommer lösa sig, hehe x)
 
   Hade varit kul om jag kunnat säga något om något kul spel, men under hela veckan har jag antingen jobbat med redigeringar på min fritid ELLER legat halvdöd i min soffa och sen gått och lagt mig tidigt. Är supertrött! Eftersom jag ALLTID ALLTID ALLTID vaknar klockan 6 numera (som typ i morse då jag ville försöka få mig några extra timmars sömn, tack kroppen) kanske jag får börja gå och lägga mig vid 9 som en gammal tant för att få sova lite? x)
 
   Det var allt för mig just nu, men jag kommer nog ha lite mer SSO-grejer att snacka om snart!
 
   Gammal bild från det avslutande kapitlet i historien om Nightdust!


Madde

å vad jag älskar dig esme du är en så stor förebild

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.