Chrome Pointer

Den kommande FJORDINGEN

   Oooh vad det här är kul och spännande! Jag har sett fram emot en uppdaterad fjording jättelänge och den är i enormt goda händer under sin produktion. Hästen nedan är alltså INTE färdig, men det är ett smakprov! Jag är taggad till tusen, jag älskar spelets fjordingar men de förtjänar verkligen att sluta sig till skaran av uppdaterade hästar. Jag hade kanske varit snäppet lyckligare av att se en Tinkerhäst, men fjordingen är för ikonisk för att förbise!
 
   Första smygkiken på Star Stables uppdaterade fjordhäst!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.