Chrome Pointer

Åh typiskt...

   Jag använder ju programmet Bluestacks för att spela mobilappar på datorn, men nu verkar det som att det blir besvärligt att spela Star Stable Horses. Efter den senaste uppdateringen av appen kan Bluestacks inte hantera den och kraschar då man försöker göra vissa fölaktiviteter, så jag kan inte komma vidare. En stor del av poängen med att spela igenom appen på datorn är ju för att jag vill kunna spela in det på video utan att trassla så mycket med mobilen (alla Appleprodukter spränger ju sig hellre själva i luften än ens luktar på en PC, så jag vill inte ladda ner en massa skit till min dator för att kunna göra screencapture från mobilen), så om inte Bluestacks uppdaterar sin programvara kan jag inte spela appen längre. Har dock redan kontaktat Bluestacks support eftersom det finns en misstanke om vad besväret är (bland är det rätt skönt att kunna gå direkt till utvecklaren och be om råd, haha), så vi får väl se om det är något de kan/kommer göra något åt. Annars får det väl vara!
 
   Jag har ändå tre videor från appen, utöver videoserien jag gjorde direkt då appen släpptes (första videoserien gjorde jag just genom att ladda ner massa extraprogram. Inte att rekommendera.). Hästarna Blaze, Phoebus och Manny kommer alla från appen, vilket jag har på video. Jag har alla andra apphästar också, mest för samlarvärdets skull faktiskt. Den enda jag inte har är Morganhästen, eftersom det helt enkelt inte är en häst för mig och om jag nu skulle vilja ha den finns den att köpa i SSO. Om den varit appexklusiv skulle jag nog ha köpt den ändå.
 
   Det kanske alltså inte blir fler videor än de nedan, men det har ändå varit ett rätt kul koncept kan jag tycka, om det nu inte blir fler videor. Målet med dessa har mest varit att visa några av de finare delarna av appen samt hur hästen ser ut väl i SSO.
 
 
 






Kendra Hawkson

Är det ett fel som är lika i alla dom där emulator programmen? Jag brukar använda AndY men har inte testat om det är lika där :)

Svar: Jag vet inte, gissningen från min kollega är att det är en shader som Bluestacks inte har support för så jag skrev förstås in till dem om det. Tvivlar på att Star Stables appar är välanvända genom Bluestacks, men vi får se om de svarar - det kan ju om inte annat möjligen hjälpa dem med andra appar. Innan denna nya uppdatering funkade appen jättebra genom Bluestacks!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Jag som lever mer eller mindre stenåldersliv när det kommer till teknik (äger m.a.o. ingen smartphone) vart så glad när du tipsade om Bluestacks, men när jag väl kom mig för att ladda ner hade det börjat krångla. Typiskt...
Du får hemskt gärna uppdatera om du får respons eller lyckas hitta en ersättare för Bluestacks. :)

Svar: Absolut, jag har hört av mig till Bluestacks och jag tror att någon av utvecklarna på SSO skulle ta sig en titt för att se om det är något som går att lösa från den sidan! (Man vill ju att appen ska funka oavsett plattform)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.