Chrome Pointer

Sjuk :(

   Vaknade i morse och mådde något SJUKT dåligt. Så länge som jag har suttit still idag har jag mått rätt ok så jag har jobbat hela dagen, men fick ett sjukt yrselanfall och trodde jag skulle svimma för några timmar sedan. Så sjukt äckligt! Hoppas verkligen på att må bättre i morgon.
 
   I morse postade jag en galet lång hemstallstour på min svenska YouTube, och typ samtidigt rullade jag ut videor med alla Sydhovens Ranchs soundtrack på den engelska kanalen. Spåren ska upp på Jorvikipedia. Allihop finns ju förstås även på Star Stables Spotify. Mina favoriter är How To Build Your Ranch och Returning Home, men jöööösses vad bra alla spåren är. Ni har väl hört de båda nya spåren som hör till Fashion Week också, va? (De finns dock inte på Spotify, åtminstone i dagsläget)
   På tal om Fashion Week kommer det avsnitt om det på onsdag samt på fredag. Jag klämde in dem där eftersom jag tänkte få ut en annan bonusvideo nästa måndag. Jag har försökt bunkra videor men ligger ändå efter i mitt schema, vilket suger. Har nu denna helg och nästa helg på mig att rycka upp mig eftersom jag reser bort på helgjobb efter det... Då jag väl har startat igång en inspelning tycker jag det är jättekul, men det tar så mycket emot att ljudtesta och starta om spel och trassla så förbenat mycket innan jag faktiskt kommer till själva spelandet. Finns ju förstås nackdelar med allt man gör, men det är ljudet som dummar sig i två av mina just nu fyra serier som gör att det blir lite motigt att hålla igång. Det är så skönt att spela SSO, kan mina inställningar utantill nu och kan bara köra direkt...
 
   Det var nog med klagomål från Sjuk-Esme. Nu tänker Bittertant Sjuk-Esme kravla ner i sängen och sova i ett par timmar och hoppas på bättre tider. Hare bra!
 
   Alex och Rhiannon


Anonym

Hej! Jättebra video om hemstallet tycker jag, du har så fina och kreativa namn på hästarna! Jag har en fråga om SSO!
Tidigt i spelet så får man ju frågan om man vill köpa sin starthäst för 300 js, vilket de allra flesta gör. Vet du vad som händer om man låter bli att köpa den? Är allting som vanligt eller finns det någon spärr som gör att man måste köpa den inom en viss tid?

Stina Prettysten

Kommentaren ovan är min, dett laggade för jag hade egentligen fyllt i namn!
/Stina Prettysten

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.