Chrome Pointer

NOSTALGIN!

   Jag har preppat en massa för kommande videor i helgen, och nu på kvällen har jag renderat ut en drös småvideor. Det tar sjukligt lång tid för VEGAS, som jag klipper i, att rendera ut färdiga videor, så jag sitter med laptopen i knäet och lattjar med den medan min kära monsterdator får kämpa halvt ihjäl sig med att tugga igenom videor.
   Nu medan jag vaktar för att hinna med att rendera ut så många videor som möjligt har jag rotat igenom YouTube på jakt efter spelinspiration ( typ vilka videoserier jag kommer vilja ta tag i framöver) och snubblade över en video på ett spel jag ÄLSKADE som liten! Jag har faktiskt ett antal Barbie-spel i min spelsamling, och jag tyckte jättemycket om dem, även då jag började rulla in i tonåren. Jag har faktiskt fortfarande inget emot dem, de är otroligt nostalgiska för mig och jag tycker de är riktigt gulliga spel. Dessutom är det rätt grymt med spel där en tjej får vara hjälten och lösa diverse problem, eller hur? Säga vad man vill om Barbie, men det är en produkt som inspirerat många små tjejer (samtidigt som det OCKSÅ är en problematisk produkt, men det är en annan diskussion).
 
   Tycker absolut ni ska kika på videon nedan - bara hoppa lite fram och tilbaka i den och se vad ni tycker, själv blir jag helt varm i själen av nostalgi! Tyckte otroligt mycket om musiken i filmen spelet är baserat på då den släpptes och jag tycker faktiskt fortfarande att musiken i spelet är riktigt nice. Hur FARAO var det 14 år sedan det här släpptes?! Jag känner mig så gammal, haha... Supergulligt spel, om än lite kort i mitt tycke! Dock var alla Barbiespel jag någonsin hade rätt korta, med undantag av Fashion Show som jag kunde spendera sanslöst många timmar i... Ska verkligen kolla upp om antingen min nuvarande dator eller min supergamla laptop jag sparat kan köra spelen, vore så mysigt att testa igen, haha!
 


Alexandra

Hej esme! Jag undrar om du kan göra flera ridning club championship videos! Jag uppskattar de värkligen och vill gärna se mer.

Svar: Har tänkt tanken, vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på i videon? Förslag plz!
Esmeralda Silverforce

Denise

Åååh lätt en av mina favorit barbie filmer! är 21 idag men älskar fortfarande både sagorna och filmerna :D

Vilda Snownight

Åh!! Det spelet spelade jag så mycket när jag var liten. Vilken nostalgi <33

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.