Chrome Pointer

En till överraskning denna vecka!

 
   Jag har suttit som på nålar och varit så spänd på att få börja prata om de nya Jorvikiska Varmbloden, haha! Helt nya starthästar med nya animationer och helt nya KNOPPAR! Jag längtar så otroligt mycket, men tack och lov kommer detta redan nästnästa onsdag, den 7 november!
   Som ni säkert förstår så är det här en stor grej för mig då jag har haft min Ash i över sju år, och jag är SÅ glad. Han kommer bli så otroligt vacker och jag kunde inte vara mer nöjd. Även Rapidash, Pennys häst, kommer bli helt fantastisk och om det finns något att klaga över är det att det inte går att spara manstilar att växla mellan vid behov, haha, men det är en helt annan sak egentligen.
   Spelet BEHÖVER det här. Det BEHÖVER ett nytt Silverglade och det BEHÖVER en riktigt jäkla snygg häst som välkomnar alla nya spelare in i spelet och visar att det här ÄR världens bästa hästspel.
   Kan dessa två veckor gå väldigt fort nu, tack?! Jag behöver min Ash ♥
 
   Att även denna dassiga gamla färg plöstligt är så otroligt fin är helt underbart!


Alva

Ååååh jag längtar så mycket!!! Lyckligtvis har jag lov nu och då brukar det ju kännas som om tiden går fort:D
Älskar verkligen den här nya, även fast jag älskade den första också. Men egentligen, de kommer börja uppdatera spelkartan så den ser alltså HELT magisk ut, så man kan anta att de inte tar tillbaka de gamla, stela starthästarna.
Men jag hoppas fortfarande på en resande marknad med gamla modeller av några hästar, nu kan ju fjordingen flytta in också^-^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.