Chrome Pointer

Brutna Hästskons Ranch

   Jag hade tänkt skriva om det här redan för några veckor sedan, men som ni säkert har märkt så har jag helt tappat greppet på mitt bloggande, haha. Det faller verkligen i skymundan nu då jag har så många andra projekt på gång.
 
   Familjen Hightower på väg att välkomna Hugh till Sydhoven
 
   Nåväl, krigsveteranen Hugh anlände ju för ett tag sedan till Sydhoven. Han är alltså bror till Holly och ville öppna en ranch där både hästar och människor kan vila upp sig från alla möjliga åkommor. Hugh är en karaktär som jag tror att särskilt amerikanska spelare kan connecta starkt till eftersom väldigt många amerikaner har någon i sin närhet som tjänat i det militära, och dessutom återvände Hugh från sin tjänstgöring med en benprotes. Själv är jag väldigt glad över representationen som kommit in i Star Stable bara på ett år - blinda Rania, det första bekräftade gayparet, en veteran som lidit av PTSD som nu saknar ett ben. Spelets berättelser träffar närmare hjärtat med historier vi känner igen från vår egen värld och det blir med tiden lättare för fler och fler att hitta en karaktär i spelet de kan känna igen sig i.
 
   Jag brukar tjata om att jag älskar att vara en del av att bygga något i spelet. Därmed förstår ni säkert att de här uppdragen var precis det jag längtat efter sen typ... Vingårdens Trädgård. Jag var liiite förvirrad över ett par saker i de här uppdragen, men det mesta berodde på några små buggar som jag sprang på och lyckades komma runt. en allt som allt, JÖSSES vad bra det var! Den uppdaterade Sydhovenmusiken som enbart finns vid ranchen satte en perfekt stämning, det var supermysigt att bygga band till fölis och det var skönt att faktiskt få lite dagliga uppdrag igen (eeeeh ja jag nådde level 22 under det här också).
 
   Snickar-Esme var i sitt esse då hon fick bygga själv!
 
   "Kom igen Balder, följ med farbror Blaze!"
 
   Nu är jag ju inte intresserad av att byta hemstall typ nånsin, men för de som verkligen gillar Sydhoven är jag jätteglad över att det kom ett hemstall också! Utsidan på stallet är enligt min mening den snyggaste på Jorvik. Hela ranchen är ju galet vacker, men stallbyggnaden...
   Men hela grejen alltså, jag kan inte fatta att så mycket material hann produceras till ranchen, haha. Alla skötselstationer, fölet Balder som kan följa efter en runt på stallbacken, lekar med Balder... Jag hade jättekul!
 
   "Är du med, Balder?"
 
   Puh, det här var nog en av årets hittills bästa uppdateringar för min del. Älskade hela grejen! Jag hoppas på att ranchen ska få återkomma med fler hästar eller föl eller människor eller whatever. Hugh är en cool karaktär och jag är glad för Madisons skull eftersom hon fått en cyborg till morbror.
 
   Vill ni dela med er av era tankar kring ranchen?


Lottie Snöfödd

Alltså, en karaktär med PTSD. Jag blev så glad över att min sjukdom uppmärksammas.

Svar:
Esmeralda Silverforce

Isabelle Rainfield

"Spelets berättelser träffar närmare hjärtat med historier vi känner igen från vår egen värld och det blir med tiden lättare för fler och fler att hitta en karaktär i spelet de kan känna igen sig i."
SÅ bra skrivet, Esme! Håller med dig till fullo.

Avdotia

Jag tycker också det var en av de bästa uppdateringarna. Musiken där är något helt fantastiskt!!

Fiona Underland

Jag håller helt med dig. Ranchen är jättemysig och det har varit så kul att få hjälpa till med att återuppbygga den. Jag står och väger över huruvida jag ska flytta ut dit eller inte, där är så mysigt. Det skulle dock vara kul om det hände lite mer där just för att hålla området lite mer aktivt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.