Chrome Pointer

7 år

   Idag är det exakt sju år sedan Esmeralda Silverforce satte fot på Jorvik för första gången. Esme och hennes Ash har varit med på en mängd äventyr genom Jorvik, spelvärlden och slutligen arbetslivet. Säga vad man vill men för sju år sedan hade jag aldrig föreställt mig att ett spel skulle kunna prägla mitt liv så mycket samtidigt som jag idag har chansen att själv påverka det.
 
   Grattis på födelsedagen, Esme. Kan inte nog beskriva vad du har betytt för mig under de här åren.
 
 


Dasha coldhall

Hurra för Esme! 🎉

Elise Stormwright

Grattis!! <3

Tilda Catfly

Grattis Esme! 🎈 Hoppas SSO kommer finnas i många år till, jag har själv bara spelat i ca 1 år, jag började i slutet av Augusti 2017 och är nu på level 19.

Hurra för Esmeralda Silverforce! 💋

Pennan

Grattis!! 🎂

Luna Ironhill

Grattis till både dig och sso!
Önskar verkligen att jag kunde ta reda på vilken dag jag började spela, tror inte att det går då jag skapade profilen långt innan jag faktiskt började spela

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.