Chrome Pointer

Som en vandrande död

   Det var då verkligen en lång helg, haha. Oerhört tacksam för min halvsemester idag med både jobb och ledighet i ett.
   Om ni vill se hur eventet på Tekniska såg ut i helgen så vandrade Rose runt med kamera och vloggade om allt som hände. Hon hade bara tänkt komma på lördagen, men vi tjatade lite på henne för att hon skulle komma förbi på söndagen också.
 


Rose Shadowlee

Tjat och tjat. Skulle nog säga att jag är väldigt lätt övertalad egentligen 😂

Svar: HSCHHH, jag försökte försvara din värdighet x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.