Chrome Pointer

Ska se Fantastic Beasts!

   Jag ska på lunchbio med två kompisar idag för att se Crimes of Grindelwald. Herregud vad jag är taggad! Ser ju alltid fram emot ett planerat biobesök men det var väldigt länge sedan man kände samma längtan som man kände inför släppen av Harry Potter-böckerna - vilket självklart är just den känslan man vill ha! Man vill så gärna bege sig in i världen igen och jag är så otroligt glad över att resan genom den magiska världen inte är slut än.
   (Och självklart kommer jag inte posta några spoilers efter filmen. #KeepTheSecrets!)
 
   Hagrid och en Nifflare från Harry Potter: Hogwarts Mysery


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.