Chrome Pointer

Pokémon: Let's Go, Eevee!

   Idag är releasedatum för de nya Pokémonspelen, och jag hade förhandsbokat Eevee-versionen. Jag tänkte att det skulle vara mer intressant eftersom 1) Jag gillar Eevee mer än Pikachu, 2) Eevee är mer intressant att jobba med pga dess alla utvecklingar så även om den man får inte kan utvecklas kanske man kan lyckas kläcka några Eevee-ägg, 3) Har ingen lust att spela med en Pikachu eftersom jag isf hellre har en Raichu. Kände att om jag vill ha en Electric type kan jag prova att spela med Electabuzz för första gången!
 
   Nu då ni läser det här har jag precis kommit fram till ett stall där jag ska sköta utsläpp och morgonfodring tillsammans med en vän vars häst jag ska rida idag. Har nämnt dem förut, det är en av mina favorithästar som blivit såld och nu är dealen att jag en gång i månaden rider hästen för att känna igenom henne och se vad ägaren kan behöva träna vidare med och en gång i månaden håller jag ridlektion för dem. Det blir alltså en jätterolig morgon (förutsatt att jag sitter kvar på raketponnyn) och trots att jag började spela lite igår då spelet damp ner i min brevlåda kan jag knappt vänta på att få lägga vantarna på mitt Switch igen! Jag har ett par dagar på mig att spela nu eftersom jag reser bort på måndag, så jag får passa på då tiden finns!
 
   Är det någon av er som nu väntar på Pokémon: Let's Go eller redan fått hem ert spel, och vilken version köpte ni i så fall?
 
 


Smulan

Kan inte du göra en recension av det nya pokemon spelet här på din blogg? :)

Svar: Det kan komma att dröja, jag tenderar att behöva ca 20-30 speltimmar för att komma igenom Pokémonspelen... ^^'
Esmeralda Silverforce

Haley

Förbeställde också Eevee versionen men kan inte åka och hämta det på mitt Gamestop förrän på tisdag, så försöker hålla mig undan alla spoilers hehe

Lilly Underwood

Jag har inte köpt spelet än, men planerar att göra det senare :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.