Chrome Pointer

Hej då Silverglade!

   Jag har inte spelat sedan i torsdags förra veckan och jag hade inga problem med att säga farväl till vårt gamla Silverglade. Det har varit en kul resa, men tiden var verkligen inne. Kommer bli UNDERBART att logga in i spelet igen då uppdateringen är över! (Och då jag är hemma från min minisemester - kommer hem senare idag!)
 
   Jag klev in i Silverglade för första gången år 2008. Det såg inte alls ut som det gör idag. Fort Pinta existerade inte, det var mer dödområde än faktisk natur och... det var rätt intetsägande. Sen i Star Stable Online, år 2011, fick Silverglade lite liv i sig med fler bosättningar, fler stall, fler karaktärer som gav lite livsglädje till området. Faktum är att det fortfarande finns vissa grejer i spelet som, jag skojar inte, är exakt desamma som under 2008. Typ buskar, träd, marktexturer och även några props i världen som kommer direkt från de originala Star Stable-spelen. Det är DAGS för en uppdatering.
 
   Tänk att förändringarna kommer synas över typ HELA spelet! Ser SÅ mycket fram emot den nya himlen!
 
 
 
 
 
   Hej då, älskade Silverglade - vi ses på nytt senare idag!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.