Chrome Pointer

GALEN helg

   Som jag nämnde i det senaste inlägget har det hänt en herrans massa grejer sedan jag kom hem från semestern, och nu har jag intagit zombiemode efter helgens event på Tekniska Museet. Tacka gudarna för min chef som samlade hela vårt team innan vi åkte hem och förkunnade att vi alla ska ta en lugn dag i morgon och rekommendationen var att jobba hemifrån, haha. SOVMORGON!!! (Jag ska jobba på event nästa helg med så jag är glad över att få vila lite)
   Efter att ha mött så många människor på så kort tid som man gör på event blir man verkligen mentalt trött, oavsett hur lyckat och kul det varit. Vi i gänget som packade ihop allt som använts på eventet och körde tillbaka det till kontoret satt i typ tio minuter i loungen och bara stirrade ut i tomma intet innan vi kunde bringa oss till att börja röra oss från byggnaden trots att klockan var 18.00 en söndag.
 
   Jag ligger verkligen efter med livet i stort just nu, haha. Har massa jobb att ta igen efter semestern, lite hemmafix och jag ligger efter med alla mina sociala medier. Behöver preppa både videor och bilder innan jag kan återgå till mitt vanliga, lite slappa schema där jag inte behöver planera något galet för att få ut videor på planerade dagar eller ha bunkrade bilder för Instagram. Något som är riktigt kul är att ett mindre spelföretag kontaktade mig häromdagen för att ge mig en kopia av ett av deras senaste spel! Oväntat, men väldigt kul och jag hoppas hinna testa det i veckan. Jag köpte dessutom några spel på Steam i helgen, bland annat Jurassic World Evolution som jag varit så galet taggad på. Jag vet att det fått lite blandade reaktioner från spelare, men jag VILL så gärna tycka om det så jag hoppas verkligen att det är ett spel jag kommer gilla.
 
   Om ni är intresserade av att kika på de spel jag köpte (rean pågår ändå fram till den 27 november) ser ni dem här:
   NU tänker jag banne mig sova, för jag skulle kunna sova till nästa vecka och ändå inte vara utvilad, haha. Men tack till alla er som kommit fram för att prata under helgen. Jag blir fortfarande lika... vet inte vilket ord att använda. Häpen? Förvånad? Rörd? Det känns helt sinnessjukt att få höra så många snälla saker från er som vill prata om mina sociala medier och vad jag gör runt min stora hobby i form av spel. Tack. Verkligen. ♥
 
   Känner mig typ som Yarny på cykel. En liten en på äventyr i vida världen utan en aning om vart man är på väg, men det är allt rätt skoj ändå.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.