Chrome Pointer

Fiskmås ohoj!

   Beep Beep Beeper!
 
   Nu är ju Beeper inte ett djur som går att köpa, men han har en massa kusiner som man kan ha som flygande husdjur. Jag ÄLSKAR dem! Jag börjar nog ändra mig lite, från att ha sagt att jag gillar hundarna bäst gillar jag nog fiskmåsarna mest just nu. De är så sjukt coola, älskar hur de vinklar sig i svängar för att hänga med en och hur de cirkulerar ovanför en då man står still. Jag har sett massor med coola förslag på framtida fåglar och det gör mig jättetaggad! Det är så många som vill ha ugglor och korpar och papegojor och allt vad det nu är, och som Harry Potter-skadad vill jag ju förstås ha ugglor. Det är jättekul att se hur väl fåglarna togs emot och det är jättekul att det finns ett så stort intresse för dem! Hoppas verkligen att det kommer fler en dag...
 
   Min favorit förutom Partybirb är nog Freezingbirb. Kan relatera till den frusna stackaren med mössa och halsduk så hårt eftersom jag fryser typ konstant, haha. Vilken är er favorit?
 
   (Nu åker jag på semester i några dagar! Ska mitt ut i ingenstans för att jobba i stall. Hemma igen på onsdag!)


Selma Pandaway

Älskar din kanal!!

Lilly Underwood

Måsen utan kläder på är min favorit. Så galet söt! Måste självklart imitera ljuden den gör varje gång den piper också xD Jag vill väldigt gärna ha fler flygande husdjur, tycker nästan de gör sig bättre än springande husdjur då de inte åker igenom någonting och inte flyger upp och ner på föremål även när man står still. Skulle gärna vilja ha en uggla, eller någon typ av falk!

Mandarinin

Blev typ förvånad då jag inte började gråta då jag såg dom då jag är EXTREMT fågelrädd😢😥😓

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.