Chrome Pointer

En trist grej

   Jag kan egentligen bara komma på EN negativ grej med morgondagens uppdatering i SSO, och det är att typ 90% av alla bilder jag har från spelet blir sjukt utdaterade, haha. Jag har i helgen rensat bland alla mina hästbilder - hade ungefär 200 ovisade bilder i Silverglade/där man ser den gamla grådassiga himlen, så de åkte in i arkivet direkt.
   Kommer ta tid att bygga upp min bildbank igen, men det blir också kul! Men om jag under ett tag framöver postar bilder med gamla Silverglade... eh ja, det är för att det inte går att spela om uppdrag så jag kan ta nya bilder, haha.
 
   Har jäääättemycket fina bilder, men jag önskar att jag skulle kunna spela om alla uppdrag nu idag. Med ny Ash och nya Silverglade...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.