Chrome Pointer

Det blev level 22

 
   Nu ligger jag ju efter något enormt med bloggande sedan... typ två år tillbaka lol, men i samma veva som Hästräddningsranchen kom till SSO så gick Esme upp i level 22.
   ...och roligare än så var det inte, haha. Tänkte bara att det en dag kanske är intressant för bloggens historia!
 
   (Jag är fortfarande sjuk. Det suger. Sitter hemma och snörvlar och hostar och min mamma ringer en gång om dagen och skäller på mig för att jag är sjuk. Förstår mig inte riktigt på föräldrar ibland.)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.