Chrome Pointer

Det blev en Zony!

   (Jag är fortfarande sjuk. Egentligen ska jag vara på Sweden International Horse Show med GM Ylva och Matilda i morgon, men om jag inte blir bättre över natten får jag ta och stanna hemma. Surt liv!)
 
   Wohohoho, det här är faktiskt den allra första bilden på bloggen där ni ser nya Ash, och nya Silverglade, och inte minst båda tillsammans! Märks det att jag ligger efter?
 
   Ack lilla ponnyhjärta, Zonyn är här! Nu kanske det är så att alla inte har koll på vad farao som pågår, men jag ska förklara.
 
   I somras var det dags för Star Stable Live, där alla spelare fick rösta fram en färg på en Jorvikisk ponny som senare skulle ut i spelet. 3D-artisten Lisa som på den tiden var den enda som jobbade med hästar var ansvarig och hade tagit fram lite olika förslag att utgå från. Det började med färg, sen markeringar (t ex om den skulle vara skäck eller inte), sen tecken och sen... ja, klar. Bland alla dessa valalternativ fanns en liten randig zebraponny... och jag ska inte skjuta under stol med att då alla i SSO-teamet såg hennes förslag tyckte de flesta att "zonyn" skulle vara riktigt rolig. Men röstningen gick inte åt det hållet och det blev en liten borkskäck istället.
   Lite senare samlade Ambassadören Clara Lightland på sig bilder på zebraponnyn som hade kunnat bli verklighet samt ett av valalternativen för tecken på hästens huvud och startade taggen #PleaseMakeAZonyLisa på Instagram. Det var rätt många som hakade på den, och började dela taggen tillsammans med förslag på en liten zony. Lisa tyckte det var jättekul eftersom hon själv gärna ville testa att göra en zony, så hon gjorde det till ett Passion Friday-projekt.
 
   På Star Stable har vi Passion Friday en gång i månaden. Det innebär att man har den dagen på sig att LEKA. Vill man testa något helt galet som säkert kommer gå sönder men som skulle kunna vara en kul erfarenhet? Kör på. Har man hittat nån onlinekurs om något coolt som skulle kunna hjälpa en i jobbet? Här är åtta timmar för att plugga! Vill man spela en massa spel för att få inspiration eller undersöka hur saker och ting går till där? Perfekt dag. Vill man ha lekstuga och gå lite wild and crazy med något man gärna skulle vilja ha i spelet men som inte finns med i planen för uppdateringar? Dagen D! Ett exempel på något som en gång var ett Passion Project är Photo Mode, alltså fotoläget i spelet. En av programmerarna tyckte det vore kul så han satt och knepade med det tills det började kännas färdigt, på vilket han visade upp det för några kollegor. Med lite extra fix från lite olika håll i teamet var det redo att släppas i en uppdatering!
   (Passion Friday är ett OTROLIGT bra concept i min mening. Det är en jättebra grej för att släppa fram allas kreativitet, och om inte annat kan det vara skönt för de som jobbar på stora projekt att få en lugnare arbetsdag där de kan få en andningspaus och göra något annat istället!)
 
   Lisa började ta fram lite concept på någon Passion Friday, lyfte fram idén... och det slutade där vi är idag. #LisaMadeAZony!
   Jag tycker hästen är underbar som den är, men den Pandoriska glansen i pannan på den ökar bara coolhetsfaktorn! Lite som en Jorvikisk Urhäst men ändå inte. Det här är ju en permanent häst också, den kommer alltså inte försvinna iväg från spelet som urhästarna gör efter en kortare period.
 
   Så mycket mer än så har jag inte att säga egentligen, haha. Det är tekniskt sett en Jorvikisk Ponny som Ydris trollat lite med. Jättekul tycker jag och det är roligt att se att så många är positiva till hästen! Kul vad en liten hashtag kan starta, va?
   Jag lämnar er idag med videon då Zonyn Blitzle flyttade in i Penny Kinglees stall!
 
 






Nichole

Blev också jättesjuk så fick åka hem från horse show igår😢

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.