Chrome Pointer

Coolaste kläderna!

   Jag HATAR att köpa kläder. Finns ju typ inget tråkigare! Som tur är händer det att man får lite merch från jobbet ibland, så större delen av min garderob är Star Stable-brandad vid det är laget ^^' Sist jag faktiskt köpte kläder var på Comic Con FÖRRA året. (Okej, jag har köpt ett par jeanstights också eftersom mina gamla gick hål på och byxor måste man ju ha...)
   Jag såg en Instagramreklam för nån vecka sen från EMP, och jag kastade mig direkt på datorn för att läsa mer, haha. EMP hade nämligen en speciell Harry Potter-kollektion som heter Forbidden Forest och allt därifrån är SÅ snyggt. Jag tänkte först köpa skjortan men landade på en kortärmad hoodie och en t-shirt, med en testral och en enhörning på. Tänkte att "hästar, det är ju nice" som om jag inte har nog med sådana, haha. Sen var de liiite billigare också.
   Fick hem dem häromdagen och är SÅ nöjd! Jag följde måttguiden på EMP för att lista ut vilken storlek jag skulle ha och det funkade fint, och båda tröjorna är riktigt nice. Något jag hade hunnit glömma är att testralen lyser i mörker! Stod jättelänge i mitt badrum med stängd dörr för att titta på trycket, haha. Så fint!
   Bestämde mig för att utöka samlingen, så det gör jag då jag får lön nästa gång. Jag tänker köpa skjortan och kaaaanske cardiganen med en fenixfågel på ryggen. EMP är en riktigt farlig hemsida för mig, finns alldeles för mycket fint man kan slösa pengar på...
 
   Om ni vill kolla in kollektionen själva, klicka HÄR!
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

New in! When I saw the #HarryPotterForbiddenForest collection from @empsverige I was like “I MUST HAVE THIS!!”. Unicorn t-shirt with some pretty details on the back and a short sleeved hoodie with a glow-in-the-dark Thestral print. So gorgeous! Can’t wait ‘til my next salary, I’m so getting the Hippogriff shirt and Phoenix cardigan as soon as I can afford them 😍 #EMPSverige #HarryPotter #Potterhead

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 12 Nov 2018 kl. 10:24 PSTKom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.