Chrome Pointer

Vet ni vad?

   Precis innan jag flyttade installerade jag en DRÖS gamla hästspel på min dator, och jag var så förvånad över att alla fungerade SÅ BRA! Upplösningen på vissa var helknas, men det enda som faktiskt inte fungerade av de jag testade då var Tävlingar på Rosemond Hill, som jag har haft problem med under de senaste tio åren ändå. Inte för att det är ett särskilt bra spel till att börja med, så jaja...
 
   Ett av de spelen som till min stora förtjusning fungerade fint var Full Fart i Stallet! Både ettan och tvåan fungerade fint och det enda som absolut inte ville sig var alla cutscenes. Jag ska se om jag lyckas lösa det, för i så fall kan jag spela in spelen på video och bara klippa in scenerna där de ska vara. Tvåan har jag spelat en miljon gånger och kan utan och innan, haha, ettan har jag dock aldrig ägt själv förrän rätt nyligen och jag har bara kommit igenom typ hälften sedan innan. Ni förstår inte vilken nostalgi det här har varit! Ska spela mer och fiffla bakom kulisserna, men ni har inte sett det sista av de här spelen än!
 
   Någon som minns det här? Jag var livrädd för att spela minispelen med den där fruktade handen i hörnet som liten, för den rör ju på sig oavsett vad man gör och hotar att peka ner i botten för att ge en ett dåligt resultat x)






Delfina

Åhhh, jag minns Full fart i stallet! Spelar det då och då fortfarande!

Mandy

Åh ja, vilken nostalgi! Försökte själv spela de på en gammal dator, men det ville sig inte riktigt... Fick igång tvåan men tror datorn är för gammal och orkar inte riktigt, haha! Men skulle vara så kul att kunna se dig spela igenom det!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.