Chrome Pointer

Säljer lite hästgrejer!

   Intresserade av ridstövlar och säkerhetsvästar? Jag säljer just nu två västar och tre par stövlar. Alla specs finns på min Instastory (på Instagram heter jag @GamingByEsme), men om jag inte fått respons då de försvinner i morgon lägger jag ut allt här. Jag kommer inte skicka något på posten (har inte råd med packetering och frakt just nu), men allt finns att hämta i Nacka utanför Stockholm. Allt är använt men i bra skick.
 
   Jag har haft kompledigt idag och hade tänkt göra massor med spelrelaterade grejer, men jag blev förrådd av kvinnokroppen och har mest legat och knaprat smärtstillande hela dagen, uhääääääh. Jag ska iväg på äventyr nu ikväll, men jag räknar med att få ut en video från Star Stable Horses i morgon... Om jag bara hinner klippa ihop den, för jag har en massa IRL-grejer att få ordning på.
 
   Min Haflinger Goldeen då hon var en liten bebis i Star Stable Horses






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.