Chrome Pointer

Livestream i eftermiddag!

   Håll koll på SSO's YouTube runt femsnåret - Stacy och GM Doris ska hålla i en livestream för att träna lite inför Star Stable Live!
 
   Jag kommer som jag sagt tidigare inte vara på Star Stable Live eftersom jag är bortrest, men jag hänger nog kvar och ser på dagens stream. Stacy och Doris kommer svara på frågor och troligen också dra in några frivilliga från spelstudion för att snacka lite framför kameran. Missa inte!!
 
   Esme och Lucifer ute på fär


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.