Chrome Pointer

Här är Phoebus!

   Nu kommer jag prata om något som är ute för Andriod-användare men inte för er som använder iPhone, så för allas säkerhet:
 
 
   Idag släpptes den senaste uppdateringen till Star Stable Horses! Uppdateringen är live på Android och bör komma snart till iPhone. Android är kopplat till Google, som hanterar appar mycket snabbare än vad Apple gör, vilket är varför Android och iPhone sällan får samma uppdateringar samtidigt. De gånger som Apple släpper uppdateringar tidigare misstänker jag att företaget bakom appen tänkt att det borde ta ett par dagar att få ut sin uppdatering och därför skickar iväg den till Apple först, bara för att bli överraskade med ett ninja-move då de förväntar sig att det ska ta längre tid, haha.
   Jag är själv iPhone-användare (både min egen mobil och min jobbtelefon är iPhones), men som jag tidigare nämnt använder jag mig av Bluestacks för att spela appar på datorn, och jag spelar numera även Star Stable Horses via Bluestacks för att kunna spela in appen på film.
 
   För mig var det SJÄLVKLART att skaffa mig den här hästen! Tjoho vad jag har längtat sedan de där planeringsmötena då man får veta vad som är på gång! x) Jag tycker det är jättekul att hästen utforskar fenomenet med fölpäls - denna sötnöt börjar som svart men blir skimmel då fölpälsen ryker (alltså då den blir vuxen). Han heter Bright Spell men kommer kallas Phoebus. Jag älskar Lusitanon, och han ska bli rolig att få in till Star Stable. Jag har redan blivit halvt nedtjatad på YouTube över huruvida Peny ska köpa en Lusitano (jag förstår inte hur det ens är en fråga haha) men jag väntar tills nästa hästlass släpps till SSO innan jag börjar fundera på riktigt över VAD som ska bli Pennys nästa häst. Hon har ju t ex fortfarande inget Engelskt fullblod eller fjording, men det är ju klart det ska bli en Lusitano en dag också...
 
   Titta så fin! Jag trodde först inte jag kunde fota i Horses genom Bluestacks, men idag hittade jag bildbiblioteket. Superkul, då kan jag fortsätta fota i appen!
 
   Jag har redan sett massa folk på Instagram som fuskat över hästen till SSO genom att vrida på klockan på sina telefoner. Personligen gillar jag inte då man tar till sådana metoder för att få sig en orättvis fördel (= få hästen tidigare än menat) och jag rekommenderar inte och uppmuntrar inte till att göra så.
 
   Ska ni skaffa er denna nya häst?






Lilly Underwood

Ja herregud, blir så galet bitter på folk som sitter och fuskar till sig att få hästen ögonblickligen istället för att faktiskt spela sig till belöningen. Bara för att man KAN göra något betyder det ju inte det att man bör, även om fördelen "endast" är att man får en häst några dagar tidigare än tänkt. Tycker det är respektlöst och girigt. Ungefär som att rota i spelfilerna och ta fram bilder på hästar som inte ens släppts ännu :))

Luna Ironhill

Jag tänker absolut köpa den! Det här är anledningen till att jag alltid väntar med att köpa nya hästar- jag tycker nästan alltid att färgerna som dyker upp senare är finare än de som släpps först

Claudia Sleepyheart

Gud vilken fin häst!! 😍

Claudia Sleepyheart

Vilken ras är det?

Svar: Lusitano!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Aha, undrade hur vissa hade fått tag på hästen redan.. Hm :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.