Chrome Pointer

Förberedelser som bara den

   Typ det enda jag gör på min fritid just nu är att pyssla med videor, haha. Jag har förberett grejer till mina YouTube-kanaler inför sommaren så att det händer grejer där medan jag är bortrest och jag håller på och förbereder för grejer jag vill kunna göra då jag har tid. Bland annat har jag hunnit spela in hela ABZÛ på film nu, och jag håller på och klipper och pysslar för att allt ska vara klart fram till att jag tänkt släppa serien i början av juni. Och det är så himla skönt att jag har hunnit klart med inspelningarna, för nu kan jag börja förbereda direkt för nästa serie, så det inte blir något glapp under sommaren! Vet inte riktigt vad det ska bli än bara. Har ni något önskemål på vilket spel jag borde köra på härnäst?
   Det är egentligen bara just nu det är superfokus på allt sånt där, eftersom jag är borta under två veckor vid mitt första semestertillfälle. De andra perioderna är en vecka åt gången, så annars kommer allt rulla på som vanligt här ^^
 
   För den delen släppte SSO idag info om GDPR och jag har sett att folk varit fundersamma över hur det fungerar. Så här är det.
  • EU har satt upp en ny lag om vilken information företag får samla om sina användare.
  • Det betyder att ALLA företag inom EU måste se över sina användarvillkor och policys. Det MÅSTE vara klart innan eller på den 25 maj.
  • Om du i Sverige är under 13 år MÅSTE du ha förälders tillstånd för att få lämna dina uppgifter till ett företag, t ex SSO. (Åldern varierar i olika länder.)
  • Alla företag måste nu se till att deras användare läser deras uppdaterade villkor och policys.
  • SSO kommer snart be alla sina användare att godkänna de uppdaterade villkoren. Ni har godkänt den äldre versionen förr då ni skapade era konton. Om ni inte godkänner den uppdaterade versionen kommer ert konto vara låst fram till att ni godkänner villkoren.
   Det finns alltså ingenting att oroa sig eller vara rädd över. Om ni har några frågor eller funderingar om GDPR kan ni alltid fråga, jag försöker svara så gott jag kan.
 
   Det var allt för den här stunden, för jag har hemskt mycket att göra just nu, utöver videor faktiskt, haha. Jag dyker upp igen så snart jag hinner, det finns lite saker jag vill skriva om!
 
   Bild från ABZÛ






Maja Dolphinrider

Jag hade velat se en lp på zoo tycoon 2, du gjorde en för flera år sedan och den var jättebra. Jag har sett den flera gånger så hade varit kul om du gjorde en till.

Svar: Jag kommer tyvärr inte spela Zoo Tycoon 2 på min svenska kanal längre. Eftersom spelet inte riktigt har något mål ser jag inget slut i tunneln om jag skulle ge mig in i en ny videoserie genom spelet och det känns inte särskilt kul, särskilt inte eftersom mitt senaste försök slutade i korrupta filer. Som videoskapare känner jag mig rätt "dålig" över att inte kunna avsluta en videoserie och jag vill verkligen inte göra något halvdant. Jag släpper speed builds på min engelska kanal lite då och då å andra sidan!
Esmeralda Silverforce

Isabelle

Minns ej om du hade tillgång till Full fart i stallet!-spelen? Det hade varit nostalgi :)

Lilly Underwood

Minns att du sa förut att du var sugen på att testa "School of Dragons", kanske skulle vara någonting? :D

Steph

Skulle vara kul om du spelade in Harry Potter och Halvblodsprinsen (:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.