Chrome Pointer

Tips på upplösning?

   En problematisk grej jag upplevt sedan jag införskaffade min nya dator är att många lite äldre spel har så sjukt skum upplösning. Vissa tänjer ut sig över hela skärmen, vilket är det jag föredrar även om det ser skumt ut, men andra drar ihop sig något enormt. Som typ ett av de gamla Häst & Ponny-spelen (som jag iofs inte trodde skulle fungera från början), som drog ihop sig så pass att spelet hade en upplösning på typ 800x600px och satt i mitten av min skärm. Runt spelscreenen var det bara svarta kanter. I dess spelfiler hittade jag en x32-fil som heter just Resolution, men den kan jag inte öppna.
 
   Några av er är ju riktiga tech wizards, har någon koll på vad man kan göra för att tvinga programvaran att hålla sig på en viss upplösning?
 
   På min förra dator gick det helt ok att spela det här - eller ja, det buggade ju sönder typ halvvägs men sen är det inte känt för att hålla hög kvalité på speldesignen. Då var det iaf spelbart på en normal upplösning, men nu måste jag ha förstoringsglas för att se något... 


Lina

Hej , Älskar dig <3 du är bäst på det du gör! Men kommer detta ut på Youtube? Hade varit super duper kul! <3

Svar: Alla spel som jag lyckas kicka igång på min dator kommer ut på YouTube förr eller senare.
Esmeralda Silverforce

Amanda

Vad heter spelet?

Svar: Häst & Ponny - Min Första Ponny
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Har nyligen fått en ny dator, innan det hade jag en Mac, och innan det delade jag dator med mamma. På den brukade jag spela Häst & Ponny men på min nya finns det ingen CD-spelare... Dagens datorer...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.