Chrome Pointer

SUPERHEROSET

   Fram till 19 mars 2018 kan ni använda värdekoden SUPERHEROSET för att få tre gratis dekorationer som matchar till Canter Ella-setet från butiken Purple Pony. Det som gäller är två coola fjädrar och en sadelväska.
 
   Jag måste bara nämna att jag ÄLSKAR schabraken från Canter Ella-setet. Jag föredrar ju alla gånger realistisk hästutrustning och båda schabraken passar jättebra till mina vanliga favoritsadlar. Jag tycker faktiskt att sadeln i det här setet är DÖSNYGG, men jag är inte lika hype på bara ett lila träns. Om tränset haft detaljer i sadelns stil hade jag velat ha det med, hehe...
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.