Chrome Pointer

Star Stable i Nyhetsmorgon

   I onsdags satt typ alla svenskspråkiga på mitt jobb som klistrade vid sina datorskärmar och tittade på TV4's Nyhetsmorgon - det var nämligen ett reportage om spel, vilket vi alla uppskattar. Visst var nog många av oss taggade på att se lite om Hazelights nya spel A Way Out, men det vi självklart var där för var reportaget om Star Stable!
 
   Det börjar pratas om Star Stable vid 4:42 i klippet! Känner ni kanske igen karaktären som springer runt med Pintoarab på Sydhoven...?
 


Minna Moonchild

Åh, detta hade jag missat helt. Blir så glad när Star Stable får synas i media. :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.