Chrome Pointer

Snart 3000!

   Min globala YouTube-kanal har snart nått 3000 prenumeranter! Så roligt att VI har kommit så långt på ungefär ett halvår. Då vi väl når siffran kommer jag hålla i en tävling som jag tror många SSO-spelare kommer uppskatta, så jag ska förbereda för det i helgen. Räknar inte att målet nås förrän i början av nästa vecka ;)
 
   Jag har hunnit göra regnbågsuppdrag två gånger idag och jag har FORTFARANDE inte fått mitt schabrak! Så himla irriterande xP Jag har fått allt annat though, så nu är dte bara schabraket jag ska ha och jag får nog sitta över helgen och ta alla regnbågar jag kan för en chans att få schabraket. Jag ger mig inte!
   Passade ändå på att göra uppdragen med Ferdinands Hästmarknad. Jag har nu mindre än hälften kvar till level 22... och jag har TRE uppdragsserier som jag inte har börjat på än, gårdagens huvudstory, Keema och Peregrinstigen samt räddningen av Herman. Ska bli spännande att se hur långt jag kommit med XP då jag är klar med alla tre kedjorna!
 
   Jag har hängt mycket i Dundull på sistone, mestadels för ryktesuppdrag. Det är nog ändå en av mina favoritplatser i spelet!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.