Chrome Pointer

Oj, oväntat!

   På väg hem från jobbet spånade jag runt på Instagram och hittade denna trailer - och blev väldigt förvånad!
 
 
   Av allt man kunnat tänka sig skulle komma till The Sims framöver var det här verkligen inte något jag kunnat vänta mig... Och jag vet nog inte riktigt vad jag tycker! Jag tycker att de grejer som ser ut att dyka upp verkar rätt coola - men är det verkligen bara ETT nytt husdjur? En hamster med färgvarianter så den kan se ut som en igelkott? Asså om det varit någon fågelbur med också hade det väl känts lite matigare...
   De föremål som syns såg rätt coola ut (soffbordet med inbyggt akvarium?!?!? HALLÅ VILL HA), men stuff packs känns inte jätteroliga eftersom de är rätt låga på innehåll. Nu har jag inte köpt Jungle Adventures än (tror jag väntar tills det blir rea igen, eftersom jag ändå kommer behöva lägga ut så mycket pengar då jag flyttar), men jag betalar nog ändå hellre mer för en expansion eller ett game pack än betalar en hundring för ett stuff pack med så lite grejer i.
 
   Ska ändå bli jättespännande att se mer, kommer hålla koll på några YouTubers som brukar få early access så att man kan se vad som är värt att ha. Tyvärr är jag ju obotlig samlare så jag lär ju köpa packet oavsett...
 
   Vad är ert första intryck?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.