Chrome Pointer

Nu släpper vi spelen...

   ...och pratar om MELLO! HALLÅ, TYP DET BÄSTA SOM FINNS!!
 
   Okej så igår var det Mellofinal och jag är rätt nöjd med hur det hela slutade (SVT måste dock se över sina manus - då tekniken strulade och tvingade programledaren David Lindgren att improvisera i greenroom var han klart bättre än någonsin under dessa sex veckor. Varför har han suttit fast med ett så sjukt dåligt manus under hela turnén?), men nu måste vi snacka om vårt grannland NORGE! För vet ni vem de kommer skicka till Lissabon i maj?!
 
   DEN FIOLSPELANDE HOBBITEN ÄR TILLBAKA!
 
 
 
    Tänk att det var 9 år sedan han var med sist? (Och vann med ett sånt jordskredsrekord att ingen ens kan nosa på det) Jag har följt Mello och ESC slaviskt sedan 2006, men det känns ändå inte som att det var så länge sedan. Kanske bara är jag som börjar bli gammal?
 
   Tillbaka till Svea rike, vad tyckte ni om alla finallåtar + årets vinnarlåt? Jag hade nog ändå hoppats lite på Mariette föe jag ÄLSKAR hennes låt, men jag tycker inte den funkar så bra på scen. Hela framträdandet var lite... skumt. Är nöjd med vinnaren, gillar låten och tycker scenframträdandet är svincoolt. Eurovision blir SÅ spännande i år! Jag brukar undvika att lyssna på låtarna från andra länder fram till någon vecka innan tävlingen börjar, men i år vill jag nog börja gräva lite redan nu för att se vilka guldkorn man kan hitta från resten av Europa + Australien (don't ask).


Stacy Starlight

Jag tycker att det var ovanligt dåliga låtar med i år förutom typ Mariette, Benjamin och Liamoo. Det verkar typ som de tar med dåliga låtar för att det är så dyrt att vinna eurovision!❤️❤️

Hannah Fogwater

Jag gillade Felix mest

Svea Duskbook

Jag tycker att det verkar som att det inte var så många som sökte till Melo i år det var ju iallafall typ 4-5 låtar som man bara va? Hur kunde den här ens gå med ? ( Enligt mig ) Men till ESC Jag blev över lycklig nu nä tjat såg att Alexander Rybak skylla vara med igen ! Tycker att han spelar så bra final och föra gången när han slog jordskredsrekod så spelade han så att en stäng på fiolen gick av men han fortsatte att spela tyker att han är helt FANTASTISK !

Svea%20duskbook%

Ooops lite fel men aja ... Hoppas att ni fattar endå

Amelia Diamondnose

Åååh älskart! Han är ju grym! Jag gillar speciellt det där lilla fiolsolot i mitten, har dock ”råkat” spela sönder låten så ja... Men fortfarande bäst ser framemot ESC nu!
Har ej tittat på svenska mello i år men har hört låtarna enda och blir såhär; Sverige vad håller vi på med?! Jaja låten var jättebra nu ska vi bara se vad dem andra länderna har att komma med.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.