Chrome Pointer

NI HAR VÄL SETT???

   Det positiva med att jobba inom gaming är att majoriteten av alla kollegor är minst lika nördiga som en själv, men jag tror nog de flesta på min sida av kontoret var lite oroliga för min mentala hälsa då jag precis då jag skulle hem idag upptäckte att den nya trailern för Crimes of Grindelwald hade släppts och var tvungen att spendera ytterligare två minuter framför datorn medan jag hoppade upp och ner och fangirlade järnet. HERREGUD NÄR ÄR DET NOVEMBER?!?!?
   (Jag visste förstås om att trailern skulle släppas idag och har haft på mig mitt halsband med en gyllene kvick-formad klocka hela dagen. Klockan har stannat sedan många år men är förstås inställd på 9 3/4...)
 
 
   Jag är så otroligt taggad och jag grät nästan lite då jag fick syn på Hogwarts där i början. Och varför var Dumbledore inne i klassrummet för DADA? ASSÅ WOW!
 
   Vad tyckte ni om trailern?






Lilly Underwood

Ååh jag är så taggad :D Undviker trailers då jag vill bli så överraskad som möjligt gällande handling, men är så glad att Jude Law är Dumbledore!!

Pennan

Aaaahhh! Va spännande! Can't wait! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.