Chrome Pointer

Molnriket

   Wiiiii vad jag gillar dagens uppdatering! Det ser ni även på min header. Sims-versionen av Esme har fått sig en vårig jacka och testar en ny frisyr. Jag har testat lite olika alternativ med frisyrer och kommer nog variera mig lite framöver i takt med att jag byter headers inför varje årstid/event/annat jag får lust med.
 
   All info man behöver om dagens uppdatering har ni i videon nedan, och de två nya soundtrack man kan lyssna på i Molnriket finns nu även på Spotify! De heter A World Beyond the Skies och Rainbow Racing.
 
 
 
   Jag är fortfarande sjuk, bläblä. Tänker åka bort i morgon ändå om jag nu inte blir döende. Hästar hela helgen ska det bli!


Stina Prettysten

Var är påskbutikerna i sso? Jag kan inte se de.
ps. ÄÄÄÄlkskar din blogg<3

Svar: Finns i Moorland!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.