Chrome Pointer

Jakten på regnbågen

   Igår hade jag en oväntat och oplanerat lång arbetsdag så idag ska jag hem tidigt (så jag hinner spela spel, hehe). Någon gång i livet måste jag förbi någon telefonoperatör och byta min mobil också! Jag har en iPhone 6 och den har jag väl haft i åtminstone tre år nu... Batteriet börjar lägga av och den är sjukt seg, så börjar bli dags för en ny. Lite läskigt dock att börja titta på ny mobil, som ändå blir lite extra pengar varje månad för typ två år framöver samtidigt som jag redan kommer ha så stora utgifter framöver?! Jösses, det här med ekonomi är läskigt även fast jag är så sjukt försiktig med mina pengar.
 
   Jag spelade SSO i helgen för att Esme skulle få alla regnbågsbelöningar. Tror ni inte att jag fick ALLA FÖRUTOM just det jag verkligen ville ha, vilket var schabraket? Får typ flashback till då jag kämpade för att få tränsdekorationen som ser ut som en mistel i juluppdragen det där första året då julklappssäcken fanns i Jarlaheim. Jag gjorde precis alla juluppdrag varje dag och var så besviken över att jag inte fick min mistel. Tack och lov fick jag den direkt året efter... Nu är alltså den stora planen att få det nya Fortunaschabraket så är min regnbågsjakt sen typ över för i år. Men det är ändå kul att leta guld tycker jag, så jag kanske samlar på mig lite extra att bara dumpa in i garderoben till nästa gång?
 
   Esme och Artemis under 2016, då regnbågen kom till spelet för första gången.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.