Chrome Pointer

Huvudstory igen!

   Åååh de här uppdragen är SÅ bra! Ser så sjukt mycket fram emot helgen då jag för första gången hinner spela igenom dem i helhet och utan någon stress och press. Huvudstoryn har rört sig framåt med ljusår bara sedan förra våren och jag är så glad över vilken hög kvalité de håller. Nu behöver jag verkligen skynda mig lite med uppdragen på Penny så jag får spela in det här på video snart!
 
 
   Jag håller fortfarande på och kämpar med att få tag i mitt Fortunaschabrak på Esme, haha, men i morse var jag uppe med tuppen och hann spela igenom de senaste uppdragen i Mistfall. (Jag ligger extremt mycket efter med uppdrag på Esme - de flesta har jag visserligen hunnit dra igenom på jobbet men det händer inte "på riktigt" förrän jag gör dem med Esme) Det var både kedjan där man ska jaga ikapp damen som sköter omröstningsgrejen samt slutet på alla uppdrag med Rania och Sigry (fram till idag) och jag passade på att fota en massa nya bilder på vägen bara för att det var så himla fina uppdrag. Jag visste verkligen ingenting om uppdragskedjan då man hjälper Rania att samla röster till Sigrys valkampanj och jag var verkligen positivt förvånad över hur många gamla karaktärer man fick återse. Det var sjukt kul! Nu håller jag på och går igenom bilderna och sen ska jag sova. Var igång svintidigt i morse och har haft en sjukt händelserik dag så det behövs, hehe...


Bellman Zebranight

Hej! Jag håller på med story quest, nu ska jag, Linda, Lisa & Alex äntligen ta hem Justin på riktigt, har precis gjort klar runstenarna och vi ska bege oss till dark cores högkvarter, men jag har ett uppdrag som heter "lura vakten" som Linda har, jag har letat och letat efter Linda men hittar verkligen inte! Kan du hjälpa mig?

Bellman Zebranight

Hah! Hon syntes inte så man var tvungen att klicka på hennes häst! Jaja, Ha det bra :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.