Chrome Pointer

Höstryttarkväll

   Jag har varit SÅ trött idag! Åkte hem lite tidigare och tog en powernap och jobbade sedan lite mer på kvällen - och jag powernapar ALDRIG NÅGONSIN, haha så himla skumt vad trött man kan bli ibland...
   Efter att ha jobbat igenom det jag skulle var jag lite mosig i huvudet igen efter att ha varit så sjukt fokuserad, så jag har treatat mig själv i ett par timmar med att bara glida runt i Höstryttaren och göra uppdrag. Jag har lite videoplaner i spelet (och de andra tre i samma serie också för den delen) så jag behöver beta igenom alla uppdrag med en karaktär i varje spel. Både häst och karaktär i spelet är så sjukt fula, haha, men jag älskar det här spelet SÅ mycket...
 
  Back to basics - Jorvikstallet, spelarkaraktär och häst á 2008!
 
   Jag tycker faktiskt mycket mer om Jorvikstallet i Höstryttaren än vad jag gillar det i SSO. Höstryttaren har rätt mycket mer utrymme på sin spelkarta än SSO har - okej, det är inte vetenskapligt bevisat men jag är banne mig bergsäker på det haha - så jag förstår att det är rymligare i Jorvikstallet, men jag gillar ju platsen som mest som den ser ut i SSL, SA och Årstidsryttarna. Stallet fick ju en lite uppdaterad layout till SSO, men jag trivs inte med den lika bra. ÄLSKAR den här paddocken mitt på stallplan, att den flyttades på i SSO "förstörde" lite för mig x) Det är ju förstås en smaksak though. Vad föredrar ni som spelat de olika spelen, vilken version av Jorvikstallet tycker ni är bäst?


Lilly Underwood

SSL, helt klart! Tycker Jorvikstallet i SSO ser ut som en gammal skabbig bondgård.. vilket är tråkigt. Men kanske blir en remake där också en vacker dag, tänk så fint det skulle kunna bli :D Önskar verkligen den där överdrivet stora, pampiga känslan.

Luna Ironhill

Jag gillar jorvikstallet i sso... antagligen för att jag inte har spelat de tidigare spelen, så det är så jorvikstallet alltid har sett ut för mig!

maria moonfield ♥

Jag gillar hur Jorvikstallet såg ut i Starshine Legacy :D Jag har inte spelat Star Stable (bara SSO) så jag vet inte hur det såg ut där. Jag gillar båda stallet. Jag kan inte direkt välja.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.