Chrome Pointer

Heeelg!

   Dags att spela massa spel! Jag är så sjukt trött efter en utflykt igår då jag hälsade på en av hästarna från gården där jag sommarjobbar. Han står hos fodervärd på vintern och jag åkte dit för att kika på anläggningen och rida lite. Sjukt kul men samtidigt är det en galet svår häst (har ridit på honom rätt mycket innan han fick fodervärd så känner honom ändå bra) och idag känns det i varje muskel i kroppen, haha. Några dagar kvar i verkligheten nu, sen åker jag till just sommarjobbsgården över hela påsken och rider och jobbar där. Ser så mycket fram emot det!
 
   Spel var det. Har massa rykte att jobba med på SSO, mest på Penny, och det finns lite andra spel jag taggar på nu också. Det ska till att bli en lugn dag idag eftersom jag verkar vara på väg att bli sjuk, så nu ska det förebyggas så mycket som det går...
 
   Esme och Justin från huvuduppdrag förra våren


Mani

Hej esm ett förslag på vad du kunde lägga ut du vet den grejen man ska leta efter rosetter har väldigt svårt att hitta alla så jag undrade om du kunde göra en slags karta över vad alla är vet att de är fler som behöver hjälp

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.