Chrome Pointer

Bläh

   Jag har gått och blivit sjuk. Usch, inte att rekommendera! Var faktiskt tvungen att gå hem från jobbet tidigt idag och sen låg jag och dåsade i sängen i flera timmar innan jag orkade mig upp igen. Jag som verkligen inte har tid med det här, jag ska ju hänga i stall hela helgen...
 
   De senaste dagarna har jag installerat tonvis med gamla spel på min nya dator. Jag har inte riktigt sett någon vits med det tidigare eftersom jag gärna vill spela in typ alla på video i princip direkt, men nu installerade jag en drös ändå och har testat att starta upp dem för att se om de fungerar eller inte. Det är bara ett spel som inte har gått att dra igång, men jag har en lösning på det problemet, hehe.
   Ett spel som jag faktiskt aldrig har fått spela igenom själv är Full Fart i Stallet, så för ett par dagar sedan började jag. Det var mest slöspelande för att känna av spelet lite. SÅ KUL! Jag har så himla mycket jag vill skriva och prata om, men allt är ju lite kaotiskt nu och kommer även fortsätta så fram till mitten av maj.
 
   Unravel må inte vara varken hästigt eller gammalt, men det är ett underbart spel ändå! Helt klart värt att vara dagens bild.


Svea Duskbook

Krya på dig <3

Mandy

Har försökt få igång Full Fart i Stallet, men det går i typ 2 min innan det kraschar, tyvärr. Men blir kul att se när det kommer ut på din kanal!
Krya på dig!

Sabrina Eastforest

Hur lyckas du få igång äldre spel? skulle gärna vilja veta för har gamla spel som jag inte får igång :( skulle vara schysst om du kan göra det som ett tutorial inlägg eller video på hur du gör :)

Svar: Jag gör verkligen INGENTING, jag bara installerar och kör!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.