Chrome Pointer

Yay för helg!

   Jag var inte hemma förrän vid nio idag, heh. Jag hade tänkt åka hem vid fem men blev kvar på jobbet i nästan tre timmar till och bara pratade hästar med grymma kollegor. Helt ok kväll alltsåledes x)
 
   Jag börjar få tillbaka lite röst nu, efter min förkylning! Jag spelade in voice overs till min kommande topplistevideo innan jag åkte på semester, men då jag skulle börja klippa insåg jag att ljudet blivit rätt dåligt och jag måste spela in det på nytt. Eftersom rösten inte är jättebra än får jag dock prioritera annat - som t ex MINST tre SSO-videor som jag planerat och ska få ut innan tisdag! Hur jag planerat det kanske ni (inte alls) undrar? Jorå, har lite extramaterial planerat utöver de vanliga tisdagsavsnitten. Ska bli kul!
   I morgon får det bli en himla effektiv dag, för utöver videor ska jag städa, handla, tvätta och laga matlådor. Hujedamej! Missa btw inte kommande avsnittet av ABZÛ som släpps på min svenska YouTube-kanal tidigt i morgon bitti ^^
 
   Bild från ABZÛ


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.