Chrome Pointer

Väktarnas Dal

   Ni vet det här med att jag missar att skriva om saker för att jag har så förbenat mye att göra hela tiden? Det här såg jag verkligen till att faktiskt skriva om ändå, trots att det hände för hundra år sen - bara för att jag verkligen vill prata om det x)
 
   Väktarnas Dal! Den här platsen kom till SSO för ett par år sedan och förra sommaren fick den äntligen ta plats i ett av sommarens episka huvudupprag. Det hade ju spekulerats länge i communityt om vad som skulle hända med platsen så det var sjukt kul att den till slut användes.
   Jag hoppades under flera år att vi skulle få se häststatyerna i SSO, men jag trodde att de skulle dyka upp just i Pandoria. Jag var väldigt förvånad över att se Väktarnas Dal i SSO, men det var väldigt kul ändå! Jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att man får se mer grejer hända här...
 
   Ni ser hur gammal bilden är, eh? Esme har kvar sin giraffhals här x)
 
   Man tänkte ju alltså att man kanske skulle kunna läsa någon dikt vid statyerna som i SSL, men jag var helt oförberedd på att de nya runorna på statyerna skulle börja lysa! Jag minns att jag gav ifrån mig ett högst ovärdigt pip av glädje då jag såg det här hända x)
 
   HUR COOLT?
 
   Starshine fick ju skina lite under dessa uppdrag, men jag vill bara få dit min favorit Meteor och se hans staty lysa upp. Tänk den dagen som Ödesryttarna äntligen är samlade igen och ALLA statyer lyser? Hoppas det inte tar typ fem år x) (nu vet jag inte om det NÅGONSIN kommer hända, men hoppas kan man ju haha)
 
   Btw, jämför de här statyerna med hur de såg ut under SSL... liiiiite bättre idag, eller hur? Way back in the days var det bara två olika statyer, medan de idag är unika för att återspegla rätt hästar.
 
   Anne i Pandoria under SSL3






emma

åh

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.