Chrome Pointer

Tips på kul spel?

   Har ni något kul spel ni spelat på sistone som är så bra så ni bara vill att typ hela världen ska börja spela det? Skrik till i en kommentar!
 
   Bild från ABZÛ


eddie

quake champions!

Vendela Cloudvalley

Guild Wars 2! Kan verkligen rekommendera.
Det är ett MMORPG med ett ganska unikt levlingssystem och många coola mechanics, vilket gör att det sticker ut från andra likadana spel såsom WoW, Final Fantasy 14 och Tera. Spelet är gratis upp till level 80, sedan finns det två expansionspaket som för en vidare i spelet. Tror att de kostar ungefär 500 sammanlagt, men fram tills typ 27 juni är det halva priset på expansionerna (så passa på o köp nu haha). I den senaste expansionen ingick även ''mounts'' vilket enligt mig är en av de bästa funktionerna i spelet hittills. Teamet bakom GW2 uppdaterar spelet ungefär varannan månad med ny story, nya platser på kartan och massa annat. Skulle säga att spelet är hyfsat lätt att lära sig och förstå, och det är också ett helt underbart community som alltid hjälper nya spelare. Teamet lyssnar även på spelarnas åsikter för att skapa ett så bra spel som möjligt.
Verkligen värt att testa, och det finns ju inte heller så mycket att förlora då spelet är gratis. :)
Hemsidan: https://www.guildwars2.com/en/

Smulan

Oj oj oj.... Finns så mycket!

Men några tips:

* To The Moon (Gråtfest och vackert)

* Stardew valley (Knark i spelform - Seriöst, så beroende framkallande spel)

* Rime (Supermysigt!)

* Yonder: The cloud catcher chronicles (Också jättemysigt explorer spel)

* The wold among us (Spännande spel från telltale, kan starkt rekommendera! Så coolt som de gjort storyn)

* Life is strange! (Riktigt bra också!)

* Child of Light

* Seasons after Fall

Som sagt en rejäl liten lista på spel! Men ja, kan rekommendera alla! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.