Chrome Pointer

Star Stable Live!

   Om en halvtimme börjar streamen från Star Stable Live! Ni kommer kunna se streamen på Star Stables YouTubekanal och missa inte att hålla koll på den för att få tillgång till exklusiv information som aldrig tidigare släppts, coola kläder med live-tema till spelet samt chansen att vara med och bestämma en kommande hästfärg på en ny liten kompis inne i SSO. Hade varit sjukt kul att vara med, men jag får ha det bra i solen medan jag står och borstar på hästar och hjälper ridlägerdeltagare till rätta ;)
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.