Chrome Pointer

Rabatt på SSO-kläder på Hööks!

   Hööks har just nu 20% rabatt på alla Star Stable-brandade kläder. (<- Klicka på meningen för att se sortimentet!) Jag vill faktiskt jättegärna ha den stickade tröjan i grått så jag kanske slår till... jag har den i rosa men den används inte om det inte behövs eftersom jag inte är ett jättestort fan av den färgen på mig. (Den grå var helt slut då mina kläder införskaffades.) Ridbyxorna är just nu mitt enda par helskodda ridbyxor så de används mycket, hehe. Älskar helskott vid dressyr. Förutom att de är lite konstiga i storlekarna gillar jag dem jättemycket!
 
   Jag gjorde en recension av kläderna i höstas som ni kan se nedan! Äger ni någonting från Star Stable-kollektionen?
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.