Chrome Pointer

HELG!

   ÅÅÅH vad glad jag är över att det är helg! Det här har varit en vecka där sjukt mycket har hänt men jag har på något sätt hunnit med allt jag tänkt göra hemma och min LÅNGA att-göra-lista på jobbet hann faktiskt bli HELT avprickad då jag åkte hem idag. Är så sanslöst trött och jag som brukar vara morgonpigg har haft jättesvårt att kliva upp på mornarna den här veckan. Sovmorgon i morgon hade inte kunnat komma vid en bättre tidpunkt!
 
   Jag har skrivit på ett Topp 10-manus i veckan. Det engelska manuset har faktiskt varit klart i någon månad, men nu har jag försökt översätta det för att spela in båda språken samtidigt. Tiden har inte riktigt räckt till den här veckan, så jag har suttit på bussen på mornarna och skrivit på mobilen. Alla som känner mig vet nog att jag HATAR att skriva saker på mobilen, så det kanske talar lite för hur gärna jag vill få manusen klara x) Jag tänkte försöka spela in dem i veckan och hoppas att ha videon klar innan jag nästa lördag drar iväg på semester. Tror inte denna lista blir så trasslig att klippa, det är mer det att jag försöker skaffa mig lite ny grafik och jag kommer inte hinna göra allt jag vill innan jag måste åka... typiskt. Kommer nog bli bra ändå, det brukar ju lösa sig! Om inte annat så får jag vänta och släppa videon i juli istället :)
 
   I morgon blir det banne mig SSO though! Jag satt faktiskt och spelade lite på en lunchrast i början av veckan, det var första gången på länge jag kunde sitta med upppdrag. Tyvärr hamnade jag spontant i ett möte så jag fick lämna spelet mitt i en uppdragskedja och nu vill jag bara komma igenom det hela x) Min garderob är åtminstone i ordning nu efter några kvällar, jag ska sortera tränsen lite bättre så är jag helt färdig sen. Tänkte visa upp min nya sortering vid tillfälle, jag tycker det blev jättebra!
 
   Suuuupertaggad på lördag då jag släpper första avsnittet av ABZÛ! Har spelat det en del sent på kvällarna på sistone och fotat massa nya bilder, har varit sjukt kul!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.