Chrome Pointer

Hej lilla ponnyhjärta ♥

   Jag älskar ponnyer. Jag blev lång väldigt tidigt och min ponnytid var därmed väldigt kort, men jag har jobbat så pass mycket i stall genom åren att det är standard att halvt krama ihjäl något litet gotlandsruss närhelst det är stalljobb på g.
   Nu är jag alltså så hemskt glad att det snart är dags för fler ponnyer i SSO!
 
   Officiell bild på den uppdaterade Jorvikiska Ponnyn från Star Stable 
 
   Något som jag är SUPERGLAD över med den här ponnyn är att den ändrar på en stor grej med spelets ponnyer - alla ponnyraser kommer nu bli lika snabba som alla stora hästar! Det betyder alltså att man inte längre har några sniglar att rida runt på och det kommer bli episkt! 
  På söndag är det dags för Star Stable Live, och då får hela communityt chansen att tillsammans med Lisa som numera gör spelets hästar skapa en unik färg på ponnyn! Det ska bli jättespännande att se vad alla kommer fram till tillsammans!
 
   Mer än så har jag inte tid att tjöta om för jag måste städa och boka tågbiljetter och allt vad det är, haha. Hörs i morgon!


Alva

Vet du varför jag fick öppna dinodalen före gylleneåsarnas dal? Jag är i level 15 och kan inte göra uppdraget för att komma in i gylleneåsarnas dal!

Svar: Allt beror på vilka uppdrag man gör i vilken ordning. Når du level 15? Rakt in i Dinodalen. Då jag spelade igenom de tidiga levlarna på mitt YouTube-konto Penny gick jag knappt i närheten av Skördebygden innan jag öppnat Gyllenåsarnas Dal för att jag inte ville ha XPn som skulle leda mig mot Dinodalen. Om du vill komma till GåD måste du göra uppdrag i Silverglade med karaktärer som Felicity, tyska turisterna och Mr Kembell.
Esmeralda Silverforce

lovisa

hej jag har en fråga vad tror du kommer hända med ponny champinatet om ponnyena blir lika snabba som alla andra hästar för då försvinner ju syftet med att de har ett eget champinat

Svar: Championatet kommer finnas kvar, men bara ponnyraser kommer kunna delta.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.